Medhjälparutbildning 2022 för kurser efter boken Allmänlydnad

Alla artiklar från SRI - läs mer

Bok Allmänlydnad 2022

Innehållsförteckning

Arbetshäfte Allmänlydnad 2022

Sid 1-5

Ledarutbildning för kursmedhjälpare med Allmänlydnadskonceptet

Kursinnehåll
Kursupplägg
Sid 5 om TSB
 

 

Hundars mentalitet - häfte
Från Svartbergs Mentalitetsboken (som tyvärr är slut på förlaget).
Inki o Roland Sjösten har sammanställt häftet som hjälper instruktörer med förklaringar kring hundars mentalitet vid kurser och träning. Bygger på Mentaltest 2007.

Allmänlydnadsövningar - instruktioner i
ord och bild för enkel information

Se exempel sid 5-11

Prislista

Konceptet är att klubben kör sin kursverksamhet med Allmänlydnadsmaterialet (i alla fall boken) till alla kursdeltagare i grund(valp) och fortsättningskurser allmänlydnad. Används även arbetshäftet gör då alla instruktörer ungefär på samma sätt och det skapar en stor trygghet i klubben och instruktörerna emellan.
Det är hundägarna som ska utbildas och de ska sedan utbilda sin hund. Därför är de teoretiska samtalen viktiga, eftersom det inte bara handlar om den egna hunden utan hundkunskap i allmänhet också.

I arbetshäftet finns ett frågebatteri med frågeställningar om AL-bokens innehåll. Dessa frågeställningar passar även utmärkt som en introduktion till denna Medhjälparutbildning. Bokens innehåll måste vara väl bekant. Allt bygger på det.

En medhjälpare måste gå i par med certifierad SBKinstruktör för att få full inblick i en instruktörs arbete.

Om det finns frågor kring detta koncept får du gärna kontakta mig som "hittat på" detta. Inki Sjösten 070 823 09 99 inki@sripublication.se

Lycka till!

Tillbaka till startsidan